Gode tilbud på en plæneklipper?

Gode tilbud på en plæneklipper?

23. februar 2016 0 Af superman

Det er lige godt utroligt, så mange maskiner min have efterhånden har taget livet af! Ikke alle slags maskiner, men specifikt plæneklippere, der kommer og gør i kraft af, at jeg enten bruger dem helt forkert (hvis det overhovedet kan lade sig gøre?) eller fordi de er købt for billigt?

Desværre har det sidste nok snarer været tilfældet end det første, for med min snusfornuft (eller manglende), tænker jeg jo, at en billig maskine sagtens kan holde, og hvis ikke – ja så er den jo billigere at udskifte end en dyr.

Ja, ja – jeg har aldrig pralt af, at være logikkens ukronede konge, men jeg kan godt se på mønsteret, at jeg skal lave om på et eller andet. Derfor har jeg nu været på jagt efter gode plæneklipper tilbud, men jeg har dog holdt det på et mere rimeligt niveau, så jeg får mig en kvalitetsmaskine, der ikke står af efter fem små ture ude i haven, når tiden er inde. Jeg har særligt Stiga og Husqvarna i tankerne, da det jo er et par karle, der har super gode ry, og da jeg sagtens kan finde en mindre model til min have, som kan klare arbejdet uden at det koster en regning hos en mekaniker. Så i weekenden kører jeg nok ud og henter en, hvis min research vel at mærke er færdig til den tid. Men det satser jeg nu på den er, for jeg gider ærlig talt ikke spekulere mere over det nu. Så vær på vagt, Have! Jeg kommer efter dig, og denne gang er det mig, der vinder!