Book din helt egen turistbus i København

30. april 2019 Slået fra Af Jens Bøndergaard

Skal du have hele familien en tur til København, og vil du gerne komme vidt omkring i Københavnsområdet, så kan du altid leje din egen bus i København med din egen chauffør.
På den måde får dig og familien en rigtig hyggelig tur, hvor vi skræddersyer turen efter dine og din families ønsker. Alle chauffører ved Pers Turist er enormt rutinerede, og har i flere år gjort gæster glade med deres velindrettede turistbusser.

Oplev storby med bus i København

Hos Pers Turist ved de godt, at turistbus ture ofte kan være langhåret kan komme igennem for den yngre generation. Derfor planlægger vi sammen med dig busturen rundt i København. Selvfølgelig kender de alle de gode steder, men du skal selvfølgelig også have lov til at sætte dit præg på turen. De henter og bringer jer gerne til og fra jeres adresse, og tilpasser sig gerne om du vil have en heldagstur eller blot vil leje turistbussen i nogle timer.

Med en bus i København kan du nemt og bekvemt komme rundt til Nyhavn, Den Lille Havfrue, Nationalmuseeet, Amalienborg, Tivoli og mange mange flere gode tilbud. Køben rummer en masse gode muligheder for alle slags mennesker.

Turistbussens chauffør ved selvfølgelig også en masse om gode spisesteder og caféer, hvor du og familien kan få en øl, is eller lige den slags mad I ønsker.

Læn dig tilbage i Pers turistbus

Pers turistbus ved hvor meget komfort betyder i en turistbus, og at du som kunde gerne vil forkæles lidt ekstra, når du rives væk fra virkeligheden og gerne vil have én på opleveren. Pers chauffører har altid et dejligt smittende humør, der gerne skal have en indflydelse på hvordan turisternes oplevelse har være.

Deres sind er lige så åbne som deres busdøre, når du ankommer og hos Pers Turist har ingen travlt. En rolig attitude smitter af, og den komfortable bus gør, at du som turist altid føler dig tilgodeset og nærmest helt glæder dig til at komme tilbage i bussen efter du lige har oplevet et stop.

Bus i København og meget mere

Noget kunne tyde på, at de kun er eksperter i København, men de er meget mere end dét. De besøger ofte steder i hele landet, og har sågar også ture til vores skandinaviske nabolande. Uanset hvor I ønsker at bevæge jer hen, så stiller Per på turistbusser og chauffører til rådighed, som er vant til lange ture og kan yde en uovertruffen service.

Det vigtigste er busturen ikke bare skal overstås – Alt ved turen er en oplevelse og om det er smuk natur, kulturelle bygninger eller lækker mad, så glæder Pers Chauffører sig til at være vært for dig og de personer du ønsker at invitere med på tur.

For at komme turen i forkøbet, så kan du altid give Per og chaufførerne et kald på 32 50 50 25. På den måde får vi alle den bedst oplevelse.

Lyder det interessant så hop ind på deres hjemmeside, og indtast navn og hvilken tur du ønsker. Så ringer de tilbage til dig, og vil med glæde give dig et tilbud på din tur.

turistbus bus i købenahvn